Inge Cox Kleur-Licht Gamma

Inge Cox

Inge Cox is de bezielster van het Kleur-Licht gamma. Ze is yoga docente en heeft jarenlange ervaring met kleurenpunctuur. Het is vanuit deze ervaring dat ze de Kleur-Licht producten heeft ontwikkelt.


De eerste producten waren de kleur-licht oliën. Zowel een kleurreeks als een kuurreeks. Vanuit de oliën zijn de andere prducten ontstaan zoals de badzouten, bodyscrubs, geursticks, room- en bodysprays.

Inge schreef ook het boek 'Healthy with colours'. Een praktisch en duidelijk boek dat uitleg geeft over de betekenis van de kleuren en hoe en bij welke klachten ze aan te brengen op je lichaam.Ik sta 100% achter deze producten. Niet omdat het mooi klinkt of omdat ze mooi ogen maar omdat ze werken! Ikzelf werk ermee in mijn praktijk, in combinatie met kleurenpunctuur en uiteraard zijn er de kleur massages maar ook in mijn Tai Chi lessen. En er zijn ook de workshops waar ik beide combineer. Maar ook mijn gezin, mijn man en twee puberdochters gebruiken met regelmaat deze producten.Vaak gaat dit om kleinere klachten zoals hoofdpijn, krampen(menstruatie) spierpijn na het sporten, niet goed slapen of voor extra ondersteuning tijdens het studeren. Maar ik heb ook al mensen verder geholpen met andere klachten zoals pijn, angsten,, emotionele ondersteuning en ook daar krijg ik vaak positieve reacties.

Dat is voor mij reden genoeg om met deze producten verder te werken en ze ook een mooie plaats te geven op mijn website.


Ik heb bij Inge de nodige opleidingen gevolgd en doe dit nog steeds, in de eerste plaats om bij te leren, om te verdiepen. Maar ten tweede ook om zelf te ervaren zodat ik weet wat er kan gebeuren tijdens het gebruik van deze producten en jou kan helpen bij jouw klachten!


Heb je vragen over deze producten, wil je informatie dan help ik jou graag verder! Dat kan online, via mail of via gsm!